Nieuws

Recreakampjes zijn bedoeld voor kinderen tot en met 11 jaar die willen kennismaken met hockey,

of voor leden tot en met U12 die hun hockeyskills verder willen uitbouwen..

PAASKAMP 2022: 4 dagen - inschrijven vanaf 9 januari

• dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 april

ZOMERKAMP 2022: 4 dagen - inschrijven vanaf 27 februari

• dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus

Timing

• 8:00 – 9:00: opvang
  • 9:00 – 16:00: kamp
  • 16:00 – 17:00 opvang

Competitiestages richten zich naar de oudere competitiespelers, die echt veel willen hockeyen.

De stages organiseren we samen met ViveHockey, een organisatie die professionele hockeyspelers uitstuurt om van die stages een superervaring te maken.

PAASSTAGE 2022: 3 dagen - inschrijven vanaf 9 januari

• woensdag 6 april tot en met vrijdag 8 april

ZOMERSTAGE 2022: 3 dagen - inschrijven vanaf 27 februari

• woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus

Ann Bouckaert en Detlef Peel zijn de Aanspreekpersonen Integriteit (Club-API) van Hockeyclub Roeselare.

• Als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij ons als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over fysiek, psychisch of seksueel grensoverschrijdend gedrag.
  • Je kan ons een mailtje sturen op reservaties@hockeyclubroeselare.be of bellen op 0498 88 51 95 of je kan ons persoonlijk aanspreken als we aanwezig zijn op de club.
  • Als Club-API beluisteren we jouw vraag of verhaal, behandelen we jouw melding in alle discretie en verlenen we jou advies bij mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

Voor alle indoorploegen is er 1x per week indoortraining in de zaal op het Kerelsplein (rechts), Acaciastraat 6.

Start vanaf woensdag 17/11.

Het trainingsschema vind je hier, het wedstrijdschema staat in de hockey-app.

Veel succes!

Elke maand organiseren wij een hockeysessie voor volwassenen.

Dit zijn de data voor het eerste trimester:

• woensdag 15 september
  • woensdag 13 oktober
  • woensdag 24 november
  • woensdag 15 december

Telkens van 20.30u tot 22u, voor volwassenen, je kinderen hoeven geen lid te zijn van de club.

Sympathieke kennismaking met de tricks & kicks van het hockeyspel.

10 EUR, met drankje in de bar achteraf!

Ons clubhuis heet voortaan de Pools Lounge, met dank aan onze partner Pools Juwelen-Horloges.

Op onze club gelden de volgende regels vanaf 1 september:

• buiten hoef je geen mondmasker meer te dragen
  • mondmasker is wel nog verplicht binnen behalve wanneer je neerzit
  • ons clubhuis valt onder de horecaregels: mondmasker aan wanneer je rondwandelt in de bar, je mag bestellen aan de bar, mondmasker voor barpersoneel,
  • onze COVID-coördinator is Gino Vlietinck

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Sinds 2012 is er in Roeselare een hockeyclub!

Vijf jaar lang trainden we op Sint Idesbald, sinds 2017 hebben we een kunstgrasveld op de mooie site van Onze Kinderen.

In 2020 trekken we in ons eigen clubhuis waar spelers, ouders/coaches, trainers, scheidsrechters en onze vele vrijwilligers verder enthousiast kunnen bouwen aan een club waar op en naast het veld fairplay, respect en betrokkenheid centraal staan.

Bedankt aan iedereen om de schouders te zetten onder onze bloeiende club!

Michiel Van Eeckhoutte - Voorzitter