BERICHT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE HOCKEYBOND

De context is nog altijd een beetje vreemd, maar als Federatie willen we geen enkel risico nemen.

Reden waarom wij , in samenwerking met de medici, een wedstrijdprotocol opgesteld hebben dat iedere club dient te (doen) respecteren in het kader van de organisatie van hun wedstrijden.  We willen allen opnieuw hockeyen,

maar dat mag niet gebeuren zonder aandacht en respect voor de huidige gezondheidsomstandigheden.

Ons objectief is om verdere verspreiding van het virus binnen de hockey community te vermijden, en tegelijkertijd iedereen, in alle veiligheid, het hockey plezier terug te laten beleven.

Aarzel dus niet om te gaan trainen, uw spel te verbeteren, kortom om u voor te bereiden op een tegenstander, die er ook klaar voor zal zijn  :-)